Uutisia

Ajankohtaista kuntosalilla.

12.12.2019
Eihän liikuntasetelisi vanhene?

Pidäthän huolta, että liikuntasetelisi eivät pääse vanhenemaan. Meillä voit vaihtaa ne esimerkiksi käyntikertoihin, jotka eivät vanhene koskaan - niitä kuluu ainoastaan käyttökertojen myötä. Erityisesti erilaiset mobiilisovellukset ovat tarkkoja, koska ne katoavat heti vuoden vaihtuessa. Mikäli sinullla on vanhenemassa eletroninen liikuntaetu, niin voisi olla hyvä vaihtoehto maksaa se meille! Tee summa haluamasi suuruiseksi, tee maksu ja tule kuitin kera meille, niin katsotaan mitä sillä rahalla saa. Paperiversioiden kanssa meillä on muutaman päivän joustovara, mutta älä odota liikaa niidenkään kanssa.

Päivystykset ovat normaalisti paitsi jouluaattona, Tapaninpäivänä ja Uudenvuodenaattona emme päivystä - treenaamaan toki pääsee kunhan vain kortti on voimassa.

29.7.2019
Päivystykset pyörivät taas normaalisti

Kesälomat ovat takana ja niinpä mekin olemme taas päivystämässä normaaleilla aikatauluilla.

ma 17:30-18:30
ti 18:00-19:30
to 18:00-20:00

Tervetuloa mukaan kaikki vanhat ja uudet kävijät!

11.7.2019
Hyvää kesää!

Olemme nyt kesälaitumilla ja seuraavan kerran korttien lataus onnistuu taas maanantaina 29.7.2019 klo 17:30-18:30.

8.1.2019
Kehonkoostumusmittaus tulossa maaliskuulla

Ossi Nikula testilaitteineen on seuraavan kerran meillä tiistaina 12.3.2019 klo 16-20.
Linkki tapahtuman Facebook-sivuille
Merkkaa aika muistiin ja tule mittaamaan kehosi koostumus!

30.11.2018
Liikuntaseteleitä vanhenee iso määrä!

Pidäthän huolta, että liikuntasetelisi eivät pääse vanhenemaan. Meillä voit vaihtaa ne esimerkiksi käyntikertoihin, jotka eivät vanhene koskaan - niitä kuluu ainoastaan käyttökertojen myötä. Erityisesti erilaiset mobiilisovellukset ovat tarkkoja, koska ne katoavat heti vuoden vaihtuessa. Mikäli sinullla on vanhenemassa eletroninen liikuntaetu, niin voisi olla hyvä vaihtoehto maksaa se meille! Tee summa haluamasi suuruiseksi, tee maksu ja tule kuitin kera meille vaikka vuodenvaihteen jälkeen, niin katsotaan mitä sillä rahalla saa. Paperiversioiden kanssa meillä on muutaman päivän joustovara, mutta älä odota liikaa niidenkään kanssa.


Päivystykset ovat normaalisti paitsi Uudenvuodenaattona ja Uudenvuodenpäivänä emme päivystä - treenaamaan toki pääsee kunhan vain kortti on voimassa.« Edelliset 5   Seuraavat 5 »