• Uutisia

  Ajankohtaista kuntosalilla.

  5.7.2021
  Seuraava päivystys elokuussa

  Olemme aloittaneet lomanvieton, joten heinäkuussa meillä ei ole säännöllistä päivystystä.

  Seuraava päivystys on tiistaina 3.8.2021 klo 18:00-19:30

  Korttien etälataus onnistuu elokuusta alkaen normaalisti. Tässä ohjeet:


  Maksa oikea summa tilillemme OP Etelä-Pohjanmaa FI18 5154 3020 0217 85 (hinnat löytyvät kotisivuiltamme ja salin ilmoitustaululta)
  Kirjoita viestikenttään: Nimi, synt.aika, puhelinnumero, kumpiko sali, miten pitkä aika/käyntikerta, sekä onko aamupäivä vai kokopäivä.
  Kun suoritus on tilillämme kuluu 1-4 arkipäivää, niin kortti saadaan ladattua, josta sitten tulee ilmoitus tekstarilla tai soittamalla. Joskus meillä on tarve esittää lisäkysymyksiä, joten vastaathan jos soitto tulee numerosta 0400568096

  17.3.2020
  Koronavirukseen liittyvät ohjeet. Päivitys 15.4.2021

  Poikkeusolojen takia olemme supistaneet päivystysaikojamme. Maanantaisin ja torstaisin ei ole toistaiseksi päivystystä, eli olemme paikalla ainoastaan tiistai-iltaisin.

  Kortin voi ladata myös etänä:
  Maksa oikea summa tilillemme OP Etelä-Pohjanmaa FI18 5154 3020 0217 85 (hinnat löytyvät kotisivuiltamme ja salin ilmoitustaululta)
  Kirjoita viestikenttään: Nimi, synt.aika, puhelinnumero, kumpiko sali, miten pitkä aika/käyntikerta, sekä onko aamupäivä vai kokopäivä.
  Kun suoritus on tilillämme kuluu 1-4 arkipäivää, niin kortti saadaan ladattua, josta sitten tulee ilmoitus tekstarilla tai soittamalla. Joskus meillä on tarve esittää lisäkysymyksiä, joten vastaathan jos soitto tulee numerosta 0400568096

   

  Olemme lisänneet salin ilmoitustauluille ohjeistusta koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Tässä sama myös nettisivuillemme:
  1. Älä tule treenaamaan jos olet sairaana. Tämä ohje on muutenkin tärkeä, mutta nyt erityisesti. Älä tule edes silloinkaan, jos tunnet itsesi vain vähän sairaaksi.
  2. Ulkomaanmatkan jälkeen vaadimme ehdottomasti pitämään kahden viikon tauon viranomaisten suositusten mukaan. Pidä myös tauko harjoittelusta, jos olet ollut työmatkalla sellaisella alueella, jossa on paha koronatilanne ja olet ollut lähikontaktissa paikallisten kanssa.
  3. Ethän myöskään tule treenaamaan jos kotiväessäsi on joku sairaana. Myös oireeton voi levittää tauteja.
  4. Pese kätesi huolellisesti vedellä ja saippualla kun tulet salille, samoin lähtiessäsi.
  5. Voit lisätä vaikutusta käyttämällä käsidesiä. Sen saatavuudessa on valitettavasti ollut suuria ongelmia ja emme voi taata sen jatkuvaa saantia. Tarvittaessa voit ottaa oman pullon mukaan ja käsipesu toimii aina.
  6. Treenihanskojen käyttö vähentää altistusmahdollisuutta.

  Olemme lisänneet kahvojen ja säätönuppien puhdistusta, mutta tokikaan tämä ei ole täysin aukotonta. Onneksi kuitenkin eräiden tietojen mukaan virus ei selviä yli yön pinnoilla, joten suurta tartuntavaaraa ei käsittääksemme ole, mikäli vain kaikki noudattavat ylläolevia ohjeita. Erityisryhmiin kuuluvien tietysti kannattaa olla erityisen varovainen, mutta emme näe terveelle harjoittelijalle mitään estettä käydä normaalisti treenaamassa.

  Seuraamme viranomaisten ohjeistusta ja muutamme käytäntöjämme sen mukaan. Tällä hetkellä seutukunnassamme tilanne on vakaa, joten harkintaa ja varovaisuutta noudattaen on harjoittelu mielestämme täysin mahdollista.

  Päivitys uutiseen: 15.4.2021

  12.12.2019
  Eihän liikuntasetelisi vanhene?

  Pidäthän huolta, että liikuntasetelisi eivät pääse vanhenemaan. Meillä voit vaihtaa ne esimerkiksi käyntikertoihin, jotka eivät vanhene koskaan - niitä kuluu ainoastaan käyttökertojen myötä. Erityisesti erilaiset mobiilisovellukset ovat tarkkoja, koska ne katoavat heti vuoden vaihtuessa. Mikäli sinullla on vanhenemassa eletroninen liikuntaetu, niin voisi olla hyvä vaihtoehto maksaa se meille! Tee summa haluamasi suuruiseksi, tee maksu ja tule kuitin kera meille, niin katsotaan mitä sillä rahalla saa. Paperiversioiden kanssa meillä on muutaman päivän joustovara, mutta älä odota liikaa niidenkään kanssa.

  Päivystykset ovat normaalisti paitsi jouluaattona, Tapaninpäivänä ja Uudenvuodenaattona emme päivystä - treenaamaan toki pääsee kunhan vain kortti on voimassa.

  18.8.2015

  Kuntosali BodySport

  Teemme yhteistyötä personal trainereiden, fysioterapeuttien ja hierojien kanssa. Heidän tiedot löydät joko salin ilmoitustaululta eteiskäytävältä tai yhteystiedot sivulta.

  Ryhmäliikuntatilassa pyörii laaja valikoima erilaisia jumppia ja ohjaajana toimii Minna Pättikangas. Kysy lisää ryhmistä suoraan Minnalta.

  Alakertaan tuli runsaasti lisää tilaa, kun entinen Kesportin kellarissa oleva myymälätila tuli kuntosalin käyttöön. Samalla saimme mukavan erän Tecnogym selection-sarjan laitteita, jotka nyt täydentävät kuntosalin valikoimaa.

  Yläkerran laitteisto täydentyi helmikuussa 2014 kiskopunnerruslaitteella ja parilla uudella penkillä. Yläkerran isompi remontti ja laajennus valmistui 2012 ja silloin uusia laitteita tuli viisi kappaletta - ojentajakone, hauiskone, ristikkäistalja, olkapääkone ja Kinesis One. Tästä videolinkki, josta selviää muutamia esimerkkejä Kinesiksen mahdollisuuksia. Kinesiksellä on netissä oma yhteisönsä weKINESIS, jonne voi kirjautua mukaan vaikkapa FaceBookin tai Twitterin tunnuksilla. Sillä on sadoittain kuvia, videoita, ohjelmia, blogeja yms.

  Olemme vaihtaneet nykyiseen rfid-sirukorttijärjestelmään kesäkuun 2011 lopussa.
  Mikäli sinulla on vielä punaisella painatuksella oleva magneettiraidallinen kortti, niin tule vaihtamaan se uuteen.
  Magneettikorttilukijat poistuivat joulukuussa 2011. Nykyään kulku tapahtuu pelkästään uusilla sirukorteilla.
  Uuden kulunvalvontajärjestelmän myötä toimintavarmuus, nopeus ja mukavuus ovat nousseet aivan uudelle tasolle. Eteiskäytävässä on näyttölaite, josta voi helposti tarkastaa jäljellä olevan ajan tai kerrat.
  Kortteja on sekä tavallisena luottokorttikokona, että uudenmallisena avaimenperänä. Hinnat 10 e ja 13 e.

  Yhteiskouluikäisille tai nuoremmille emme suosittele kovaa salitreeniä lainkaan. Sopiva ikä saliharjoittelun varovaiseen aloitukseen on noin 16 vuotta. Tätä nuoremmille myymme ensimmäisen salikortin vain vanhemman läsnäollessa. Tällä varmistamme, että vanhemmat ottavat vastuun nuoren harjoittelusta ja käyttäytymisestä salilla. Kasvavalle lapselle sopivaa harjoittelua on monipuolinen liikunta, jossa lihaskuntoa harjoitetaan kuntopiirityyppisesti. Kova harjoittelu ja raskaat liikkeet on syytä aloittaa vasta kun pituuskasvu on loppunut ja silloinkin järkevän nousujohtoisesti.

     Seuraavat 5 »