Uutisia

Ajankohtaista kuntosalilla.

12.12.2019
Eihän liikuntasetelisi vanhene?

Pidäthän huolta, että liikuntasetelisi eivät pääse vanhenemaan. Meillä voit vaihtaa ne esimerkiksi käyntikertoihin, jotka eivät vanhene koskaan - niitä kuluu ainoastaan käyttökertojen myötä. Erityisesti erilaiset mobiilisovellukset ovat tarkkoja, koska ne katoavat heti vuoden vaihtuessa. Mikäli sinullla on vanhenemassa eletroninen liikuntaetu, niin voisi olla hyvä vaihtoehto maksaa se meille! Tee summa haluamasi suuruiseksi, tee maksu ja tule kuitin kera meille, niin katsotaan mitä sillä rahalla saa. Paperiversioiden kanssa meillä on muutaman päivän joustovara, mutta älä odota liikaa niidenkään kanssa.

Päivystykset ovat normaalisti paitsi jouluaattona, Tapaninpäivänä ja Uudenvuodenaattona emme päivystä - treenaamaan toki pääsee kunhan vain kortti on voimassa.

18.8.2015

Kuntosali BodySport

Teemme yhteistyötä personal trainereiden, fysioterapeuttien ja hierojien kanssa. Heidän tiedot löydät joko salin ilmoitustaululta eteiskäytävältä tai yhteystiedot sivulta.

Ryhmäliikuntatilassa pyörii laaja valikoima erilaisia jumppia ja ohjaajana toimii Minna Pättikangas. Kysy lisää ryhmistä suoraan Minnalta.

Alakertaan tuli runsaasti lisää tilaa, kun entinen Kesportin kellarissa oleva myymälätila tuli kuntosalin käyttöön. Samalla saimme mukavan erän Tecnogym selection-sarjan laitteita, jotka nyt täydentävät kuntosalin valikoimaa.

Yläkerran laitteisto täydentyi helmikuussa 2014 kiskopunnerruslaitteella ja parilla uudella penkillä. Yläkerran isompi remontti ja laajennus valmistui 2012 ja silloin uusia laitteita tuli viisi kappaletta - ojentajakone, hauiskone, ristikkäistalja, olkapääkone ja Kinesis One. Tästä videolinkki, josta selviää muutamia esimerkkejä Kinesiksen mahdollisuuksia. Kinesiksellä on netissä oma yhteisönsä weKINESIS, jonne voi kirjautua mukaan vaikkapa FaceBookin tai Twitterin tunnuksilla. Sillä on sadoittain kuvia, videoita, ohjelmia, blogeja yms.

Olemme vaihtaneet nykyiseen rfid-sirukorttijärjestelmään kesäkuun 2011 lopussa.
Mikäli sinulla on vielä punaisella painatuksella oleva magneettiraidallinen kortti, niin tule vaihtamaan se uuteen.
Magneettikorttilukijat poistuivat joulukuussa 2011. Nykyään kulku tapahtuu pelkästään uusilla sirukorteilla.
Uuden kulunvalvontajärjestelmän myötä toimintavarmuus, nopeus ja mukavuus ovat nousseet aivan uudelle tasolle. Eteiskäytävässä on näyttölaite, josta voi helposti tarkastaa jäljellä olevan ajan tai kerrat.
Kortteja on sekä tavallisena luottokorttikokona, että uudenmallisena avaimenperänä. Hinnat 10 e ja 13 e.

Yhteiskouluikäisille tai nuoremmille emme suosittele kovaa salitreeniä lainkaan. Sopiva ikä saliharjoittelun varovaiseen aloitukseen on noin 16 vuotta. Tätä nuoremmille myymme ensimmäisen salikortin vain vanhemman läsnäollessa. Tällä varmistamme, että vanhemmat ottavat vastuun nuoren harjoittelusta ja käyttäytymisestä salilla. Kasvavalle lapselle sopivaa harjoittelua on monipuolinen liikunta, jossa lihaskuntoa harjoitetaan kuntopiirityyppisesti. Kova harjoittelu ja raskaat liikkeet on syytä aloittaa vasta kun pituuskasvu on loppunut ja silloinkin järkevän nousujohtoisesti.

 Seuraavat 5 »