Uutisia

Ajankohtaista kuntosalilla.

30.11.2018
Liikuntaseteleitä vanhenee iso määrä!

Pidäthän huolta, että liikuntasetelisi eivät pääse vanhenemaan. Meillä voit vaihtaa ne esimerkiksi käyntikertoihin, jotka eivät vanhene koskaan - niitä kuluu ainoastaan käyttökertojen myötä. Erityisesti erilaiset mobiilisovellukset ovat tarkkoja, koska ne katoavat heti vuoden vaihtuessa. Mikäli sinullla on vanhenemassa eletroninen liikuntaetu, niin voisi olla hyvä vaihtoehto maksaa se meille! Tee summa haluamasi suuruiseksi, tee maksu ja tule kuitin kera meille vaikka vuodenvaihteen jälkeen, niin katsotaan mitä sillä rahalla saa. Paperiversioiden kanssa meillä on muutaman päivän joustovara, mutta älä odota liikaa niidenkään kanssa.


Päivystykset ovat normaalisti paitsi Uudenvuodenaattona ja Uudenvuodenpäivänä emme päivystä - treenaamaan toki pääsee kunhan vain kortti on voimassa.

6.8.2018
Päivystykset ovat taas normaalissa aikataulussa.

Helteisen kuuma heinäkuu on nyt takana ja lomamme on pidettynä. Päivystykset pyörivät taas normaaliin tapaan. Tervetuloa uudet ja vanhat kävijät! Muistathan, että terveysliikuntasalissa on tehokas, jäähdyttävä ilmastointi, joten treeni sujuu mukavasti vaikka ulkona olisikin liian kuuma urheiluharrastuksiin.

20.3.2018
Uusia laitteita asennettu!

Meille asennettiin tänään kaksi uutta laitetta. Paljon toivottu porraskone antaa terveysliikuntasalin aerobisiin laitteisiin entistäkin enemmän valinnanvaraa. Uusi Cable Station 5 puolestaan korvasi kolme vanhaa laitetta, jotka siirtyivät alakerran kuntosaliin.

29.6.2017
Päivystykset jäävät kesätauolle

Tänään 29.6. on vielä päivystys normaaliin tapaan ja allaoleva kesätarjouskin pätee!

Viikoilla 27-30 meillä ei ole säännöllistä päivystystä, mutta treenaamaan pääsee aivan normaalisti, kunhan kortti vain on voimassa.

Mukavia kesätreenejä kaikille kävijöillemme! Päivystys alkaa taas maanantaina 31.7.2017

17.2.2017
Mielenkiintoinen tapahtuma - tule mukaan!

Lauantaina 25. maaliskuuta klo 14:30-16:30 on salillamme Karhubasketin kanssa järjestettävä tapahtuma. Mukana ovat joukkueen fysioterapeutit Leeni Lähteenmäki & Heli Kortesmäki Fysiokulmalta, valmentajat, sekä tietysti liigajoukkueen pelaajia.

Tapahtumaan ei ole pääsymaksua, joten tule ihmeessä kysymään vinkkejä harjoitteluusi tai vaikkapa kuntoutustarpeeseesi. Ammattitaitoiset fysioterapeutit pystyvät auttamaan vaativimpienkin ongelmien ratkaisuissa.

Valmentajilta ja pelaajilta voi kysellä voimaharjoitteluun liittyviä asioita tai muuten vain jutella koriskuulumisia.

MyEnergy järjestää myös toimintaa samaan aikaan, eli samalla käynnillä voi tutustua molempien yritysten toimintaan.

Tilaisuuden kävijöiden kesken arvomme salille pääsykortteja ja muuta mukavaa!

Tule sinäkin mukaan!« Edelliset 5   Seuraavat 5 »