Uutisia

Ajankohtaista kuntosalilla.

29.6.2017
Päivystykset jäävät kesätauolle

Tänään 29.6. on vielä päivystys normaaliin tapaan ja allaoleva kesätarjouskin pätee!

Viikoilla 27-30 meillä ei ole säännöllistä päivystystä, mutta treenaamaan pääsee aivan normaalisti, kunhan kortti vain on voimassa.

Mukavia kesätreenejä kaikille kävijöillemme! Päivystys alkaa taas maanantaina 31.7.2017

17.2.2017
Mielenkiintoinen tapahtuma - tule mukaan!

Lauantaina 25. maaliskuuta klo 14:30-16:30 on salillamme Karhubasketin kanssa järjestettävä tapahtuma. Mukana ovat joukkueen fysioterapeutit Leeni Lähteenmäki & Heli Kortesmäki Fysiokulmalta, valmentajat, sekä tietysti liigajoukkueen pelaajia.

Tapahtumaan ei ole pääsymaksua, joten tule ihmeessä kysymään vinkkejä harjoitteluusi tai vaikkapa kuntoutustarpeeseesi. Ammattitaitoiset fysioterapeutit pystyvät auttamaan vaativimpienkin ongelmien ratkaisuissa.

Valmentajilta ja pelaajilta voi kysellä voimaharjoitteluun liittyviä asioita tai muuten vain jutella koriskuulumisia.

MyEnergy järjestää myös toimintaa samaan aikaan, eli samalla käynnillä voi tutustua molempien yritysten toimintaan.

Tilaisuuden kävijöiden kesken arvomme salille pääsykortteja ja muuta mukavaa!

Tule sinäkin mukaan!

11.1.2016
Akin ja Ritan Rakkausdieetit BodySportissa

Akin ja Ritan rakkausdieetit alkaa tällä viikolla eli ke 13.1. LIV-kanavalla. BodySportissa kuvatut materiaalit tulevat kahteen jaksoon, jotka ovat jakso nro 6 (Tiia ja Vellu) ja jakso nro 7 (Hanna ja Kari). Jaksot, joissa kauhajokiset ovat esillä, tulevat:

keskiviikkona 17.2. klo 21:00 LIV (uusinnat pe klo 22 ja su klo 21) ja

keskiviikkona 24.2. klo 21:00 LIV (uusinnat pe klo 22 ja su klo 21)

11.12.2015
Akin ja Ritan rakkausdieetit -sarja alkaa tammikuussa

Salillamme on tehty syksyn aikana kuvauksia ja tässä olisi pariskuntien esittelyt. Kaksi pariskuntaa on Kauhajoelta!

Ohjelman ensimmäinen jakso tulee 13.1.2016 klo 21:00 Liv-kanavalta. Tässä pieni klippi ohjelmasta.

 

18.8.2015

Kuntosali BodySport

Teemme yhteistyötä personal trainereiden, fysioterapeuttien ja hierojien kanssa. Heidän tiedot löydät joko salin ilmoitustaululta eteiskäytävältä tai yhteystiedot sivulta.

Ryhmäliikuntatilassa pyörii laaja valikoima erilaisia jumppia ja ohjaajana toimii Minna Pättikangas. Kysy lisää ryhmistä suoraan Minnalta.

Alakertaan tuli runsaasti lisää tilaa, kun entinen Kesportin kellarissa oleva myymälätila tuli kuntosalin käyttöön. Samalla saimme mukavan erän Tecnogym selection-sarjan laitteita, jotka nyt täydentävät kuntosalin valikoimaa.

Yläkerran laitteisto täydentyi helmikuussa 2014 kiskopunnerruslaitteella ja parilla uudella penkillä. Yläkerran isompi remontti ja laajennus valmistui 2012 ja silloin uusia laitteita tuli viisi kappaletta - ojentajakone, hauiskone, ristikkäistalja, olkapääkone ja Kinesis One. Tästä videolinkki, josta selviää muutamia esimerkkejä Kinesiksen mahdollisuuksia. Kinesiksellä on netissä oma yhteisönsä weKINESIS, jonne voi kirjautua mukaan vaikkapa FaceBookin tai Twitterin tunnuksilla. Sillä on sadoittain kuvia, videoita, ohjelmia, blogeja yms.

Olemme vaihtaneet nykyiseen rfid-sirukorttijärjestelmään kesäkuun 2011 lopussa.
Mikäli sinulla on vielä punaisella painatuksella oleva magneettiraidallinen kortti, niin tule vaihtamaan se uuteen.
Magneettikorttilukijat poistuivat joulukuussa 2011. Nykyään kulku tapahtuu pelkästään uusilla sirukorteilla.
Uuden kulunvalvontajärjestelmän myötä toimintavarmuus, nopeus ja mukavuus ovat nousseet aivan uudelle tasolle. Eteiskäytävässä on näyttölaite, josta voi helposti tarkastaa jäljellä olevan ajan tai kerrat.
Kortteja on sekä tavallisena luottokorttikokona, että uudenmallisena avaimenperänä. Hinnat 10 e ja 13 e.

Yhteiskouluikäisille tai nuoremmille emme suosittele kovaa salitreeniä lainkaan. Sopiva ikä saliharjoittelun varovaiseen aloitukseen on noin 16 vuotta. Tätä nuoremmille myymme ensimmäisen salikortin vain vanhemman läsnäollessa. Tällä varmistamme, että vanhemmat ottavat vastuun nuoren harjoittelusta ja käyttäytymisestä salilla. Kasvavalle lapselle sopivaa harjoittelua on monipuolinen liikunta, jossa lihaskuntoa harjoitetaan kuntopiirityyppisesti. Kova harjoittelu ja raskaat liikkeet on syytä aloittaa vasta kun pituuskasvu on loppunut ja silloinkin järkevän nousujohtoisesti.

 « Edelliset 5   Seuraavat 5 »