Uutisia

Ajankohtaista kuntosalilla.

7.7.2020
Kesätauko

Olemme jäämässä kesälaitumille. Tänään tiistaina 7.7.2020 on vielä päivystys normaalisti klo 18-19:30 välisenä aikana.
Seuraavan kerran korttien lataus onnistuu taas tiistaina 4.8.2020 klo 18:00-19:30. Oikein mukavaa kesää kaikille!

17.3.2020
Koronavirukseen liittyvät ohjeet

Poikkeusolojen takia olemme supistaneet päivystysaikojamme. Maanantaisin ja torstaisin ei ole toistaiseksi päivystystä, eli olemme paikalla ainoastaan tiistai-iltaisin.

Kortin voi ladata myös etänä:
Maksa oikea summe tilillemme OP Etelä-Pohjanmaa FI18 5154 3020 0217 85
Kirjoita viestikenttään: Nimi, synt.aika, puhelinnumero, kumpiko sali, miten pitkä aika/käyntikerta, sekä onko aamupäivä vai kokopäivä.
Kun suoritus on tilillämme kuluu 2-3 arkipäivää, niin kortti saadaan ladattua, josta sitten tulee ilmoitus tekstarilla tai soittamalla.

 

Olemme lisänneet salin ilmoitustauluille ohjeistusta koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Tässä sama myös nettisivuillemme:
1. Älä tule treenaamaan jos olet sairaana. Tämä ohje on muutenkin tärkeä, mutta nyt erityisesti. Älä tule edes silloinkaan, jos tunnet itsesi vain vähän sairaaksi.
2. Ulkomaanmatkan jälkeen pyydämme pitämään kahden viikon tauon viranomaisten suositusten mukaan
3. Ethän myöskään tule treenaamaan jos kotiväessäsi on joku sairaana. Myös oireeton voi levittää tauteja.
4. Pese kätesi huolellisesti vedellä ja saippualla kun tulet salille, samoin lähtiessäsi.
5. Voit lisätä vaikutusta käyttämällä käsidesiä. Sen saatavuudessa on ollut ongelmia ja emme voi taata sen jatkuvaa saantia. Tarvittaessa voit ottaa oman pullon mukaan.
6. Treenihanskojen käyttö vähentää altistusmahdollisuutta.

Olemme lisänneet kahvojen ja säätönuppien puhdistusta, mutta tokikaan tämä ei ole täysin aukotonta. Onneksi kuitenkin eräiden tietojen mukaan virus ei selviä yli yön pinnoilla, joten suurta tartuntavaaraa ei käsittääksemme ole, mikäli vain kaikki noudattavat ylläolevia ohjeita. Erityisryhmiin kuuluvien tietysti kannattaa olla erityisen varovainen, mutta emme näe terveelle harjoittelijalle mitään estettä käydä normaalisti treenaamassa.

Seuraamme viranomaisten ohjeistusta ja muutamme käytäntöjämme sen mukaan. Tällä hetkellä seutukunnassamme ei ole kuitenkaan yhtään sairastunutta, joten harkintaa ja varovaisuutta noudattaen on harjoittelu mielestämme täysin mahdollista.

7.1.2020
Kehonkoostumusmittaus maaliskuun alussa

Ossi Nikula testilaitteineen on seuraavan kerran meillä maanantaina 2.3.2020 klo 16-20.
Linkki tapahtuman Facebook-sivuille
Merkkaa aika muistiin ja tule mittaamaan kehosi koostumus!

12.12.2019
Eihän liikuntasetelisi vanhene?

Pidäthän huolta, että liikuntasetelisi eivät pääse vanhenemaan. Meillä voit vaihtaa ne esimerkiksi käyntikertoihin, jotka eivät vanhene koskaan - niitä kuluu ainoastaan käyttökertojen myötä. Erityisesti erilaiset mobiilisovellukset ovat tarkkoja, koska ne katoavat heti vuoden vaihtuessa. Mikäli sinullla on vanhenemassa eletroninen liikuntaetu, niin voisi olla hyvä vaihtoehto maksaa se meille! Tee summa haluamasi suuruiseksi, tee maksu ja tule kuitin kera meille, niin katsotaan mitä sillä rahalla saa. Paperiversioiden kanssa meillä on muutaman päivän joustovara, mutta älä odota liikaa niidenkään kanssa.

Päivystykset ovat normaalisti paitsi jouluaattona, Tapaninpäivänä ja Uudenvuodenaattona emme päivystä - treenaamaan toki pääsee kunhan vain kortti on voimassa.

29.7.2019
Päivystykset pyörivät taas normaalisti

Kesälomat ovat takana ja niinpä mekin olemme taas päivystämässä normaaleilla aikatauluilla.

ma 17:30-18:30
ti 18:00-19:30
to 18:00-20:00

Tervetuloa mukaan kaikki vanhat ja uudet kävijät!« Edelliset 5