Uutisia

Ajankohtaista kuntosalilla.

11.7.2019
Hyvää kesää!

Olemme nyt kesälaitumilla ja seuraavan kerran korttien lataus onnistuu taas maanantaina 29.7.2019 klo 17:30-18:30.

8.5.2019
Perinteinen kesätarjous on taas voimassa!

Tule hakemaan korttiisi virtaa erikoishintaan. Maksa kaksi kuukautta, niin saat kolmannen kuukauden kaupan päälle. Esimerkiksi Terveysliikuntasalille kokopäivä on nyt 90 euroa ja kuntosalille aamupäivä ainoastaan 40 euroa!

Tarjouskampanja on voimassa kesäkuun loppuun, eli käytä etu hyväksesi viimeistään 27.6.2019

8.1.2019
Kehonkoostumusmittaus tulossa maaliskuulla

Ossi Nikula testilaitteineen on seuraavan kerran meillä tiistaina 12.3.2019 klo 16-20.
Linkki tapahtuman Facebook-sivuille
Merkkaa aika muistiin ja tule mittaamaan kehosi koostumus!

30.11.2018
Liikuntaseteleitä vanhenee iso määrä!

Pidäthän huolta, että liikuntasetelisi eivät pääse vanhenemaan. Meillä voit vaihtaa ne esimerkiksi käyntikertoihin, jotka eivät vanhene koskaan - niitä kuluu ainoastaan käyttökertojen myötä. Erityisesti erilaiset mobiilisovellukset ovat tarkkoja, koska ne katoavat heti vuoden vaihtuessa. Mikäli sinullla on vanhenemassa eletroninen liikuntaetu, niin voisi olla hyvä vaihtoehto maksaa se meille! Tee summa haluamasi suuruiseksi, tee maksu ja tule kuitin kera meille vaikka vuodenvaihteen jälkeen, niin katsotaan mitä sillä rahalla saa. Paperiversioiden kanssa meillä on muutaman päivän joustovara, mutta älä odota liikaa niidenkään kanssa.


Päivystykset ovat normaalisti paitsi Uudenvuodenaattona ja Uudenvuodenpäivänä emme päivystä - treenaamaan toki pääsee kunhan vain kortti on voimassa.

6.8.2018
Päivystykset ovat taas normaalissa aikataulussa.

Helteisen kuuma heinäkuu on nyt takana ja lomamme on pidettynä. Päivystykset pyörivät taas normaaliin tapaan. Tervetuloa uudet ja vanhat kävijät! Muistathan, että terveysliikuntasalissa on tehokas, jäähdyttävä ilmastointi, joten treeni sujuu mukavasti vaikka ulkona olisikin liian kuuma urheiluharrastuksiin.« Edelliset 5